(¯`·._.·[Expecto Hogwarts]·._.·´¯)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

(¯`·._.·[Expecto Hogwarts]·._.·´¯)

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Profesör alımları

+8
Siruis Black
Luna Lovegood
Zac Efron
Galiena Joscelin Rymond
Harry Potter
Eleanor Elwia Charles
Eleonora Elicia Charles
Hermione Granger
12 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Hermione Granger
Müdire+Gryffindor Sorumlusu+Uçuş Prof.+Dükkan Sahibi+Z.A.Y
Hermione Granger

Kadın
Rp Partneri : Harry Potter
Mücadelede Tarafı : zay
En Belirgin Özelliği : cesaret

Kişi sayfası
Büyü Güçü:
Profesör alımları Left_bar_bleue100/100Profesör alımları Empty_bar_bleue  (100/100)

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimeSalı Haz. 17, 2008 2:16 pm

AD:

SOYAD:

MEZUN OLDUĞU BİNA:

ÖRNEK RP(en az 20 satır):

İSTEDİĞİ DERSLİK:
http://sanalhogwarts.all-up.com
Eleonora Elicia Charles
K.S.K.S. Prof.+Dükkan Sahibi+Ö.Y
Eleonora Elicia Charles

Kadın
Rp Partneri : Sirius Black
Mücadelede Tarafı : Death Eaters
En Belirgin Özelliği : Çok cesurdu. Sinsidir. .Ayrıca Güzelliğiyle Ön plandadır.

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 12:11 pm

AD:Eleonora Elicia

SOYAD:Charles

MEZUN OLDUĞU BİNA:Gryffindor

Sıkıcı bir gün

Gün ağarmak üzereydi. Eleonora dAha o tatlı uykusundan uyanmamıştı. Perdenin arasından süzülen ışık odayı aydınlatmaya yetmişti. Yavaş yavaş bademe benzeyen kahverengi gözleri açılıyordu. Fakat Perdenini arasından süzülen ışık gözlerini geri kapatmasına neden oluyordu. Sonunda gözlerini açmıştı. Güneş gelmeyen tarafa dönerek " şu lanet saat çalmadan kapatayım yoksa durmadan çalıcak zaten başım ağrıyor " diyerek yatağından kalktı. O dalgalı ve kahverengi saçları birbirine karışmıştı. Üzerinde bir sersemlik vardı. Elini yüzünü yıkayıp üzerinde olan sersemliği atmayı istedi.Yüzünü yıkamıştı. Krem rengi üzerinde kitap ve boş su bardağı bulunan sehbasının çekmecesini açtı. İçinden yuvarlak ve uçları pembe renkli aynayı aldı eline. Garip bir gülümsemeyle yüzüne baktı. Islak ve solmuş bir yüz. Eleonora kendini kötü hissediyordu bugün. Aslında hiçbir yere gitmeye niyeti yoktu.
Biraz hava almak için göl kenarında turlamak istedi. Üzerine beyaz ve sıfır kollu bir T-short giydi. Altına ise beyaz kot pantonunu giydi. Eleonora bugün beyazlara bürünmüştü. Masasının üzerinde bulunan anahtarını cebine soktu. Odasının beyaz ve üzerinde posterler bulunan kapıyı açtı hızlıca çarptı. Kapının üzerinde bulunan tüm posterler yere düşmüştü.Sonra Malikanenin kapısı çekerek Göl kenarına doğru yol aldı.

Göl Kenarı

Eleonora nihayet göl kenarına varmıştı. Etrafa biraz göz gezdirdi. Sadece 1 tane kız vardı. Eleonora kızın altın sarısı saçları dikkatini çekmişti. Kız birden arkasını döndü. Eleonora ya sinsice bakarak " hıııh " dedi. Eleonora böyle kızlardan nefret ediyordu.
Ama kız siması tanıdık geliyordu. Kız Eleonora yaklaşarak " merhaba ben Rosie Reeser " dedi ve gülümsedi. Eleonora şaşkınlıkla kızın yüzüne baktı. Rosie Eleonora tedirgin bir yüz ifadesiyle bakarak " ne oldu neden bana öyle bakıyorsun "dedi. Eleonora bir süre sonra Rosie ye " Canım arkadaşım Rosie demek sensin "dedi. Rosie birden " nerden tanışıyoruz anlayamadım " dedi. Eleonora " hatırlamadım mı ben Eleonora Elicia Charles senin en yakın arkadaşın "dedi. Rosie Eleonora ya bakrak boynuna sarıldı ve " Eleonora canım benim ya seni çok özledim " dedi ve dewam etti " neden noel tatilinde bana Mektup yazmadın seni çok merak ettim "dedi. Eleonora " ne yollamadım mı? Tüm sene boyunca yazdım asıl senden cevap gelmedi " dedi. Rosie " hayır bana bir tane bile mektup gelmedi " dedi. Eleonora " herneyse Kelly teyze, Richard enişte ve küçük şeytan daniel ne yapıyorlar hepsini çok özledim " dedi . Rosie " çok iyiler en yakın zamanda seni yanlarından görmek istiyorlar "dedi. Eleonora rosie ye " Hangi binadasın Rosie " der demez " rawenclaw " dedi Rosie . Eleonora " Hadi ya off aman neyse artık görüşebilecez ama " dedi ve gök gürlemeye başladı. Rosie Eleonora " hadi artık gidelim hava bozmaya başladı "dedi ve Büyük salona doğru ilerlediler.

İSTEDİĞİ DERSLİK:ksks
Eleanor Elwia Charles
Biçim Değiştirme Prof.
Eleanor Elwia Charles

Kadın
Rp Partneri : fransa
Mücadelede Tarafı : yok

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 12:19 pm

AD:Eleanor Elwia

SOYAD:Charles

Sıkıcı Bir Gün

Hava kararmıştı. Karabulutlar heryeri sarmıştı. Rüzgardan sallanan ağaç dallarından düşen sarı ve kuru yapraklar uçuşuyordu havada. Sanki bir büyü yapılmış gibi duruyordu . Kötülüğü simgelyen bir hava gibiydi. Pelin çok sıkıcı ve yorucu bir gün olduğunu düşündü. Ofisinde o ince ve uzun topuklu ayakkabılarıyla dolanıyordu.Uzun siyah ve ince telli saçlarıyla oynayarak " off.. bugün hiç bir öğrenci kayıt yaptırmaya gelmedi çok sıkıldım "dedi kendi kendine. Ofisine bir göz attı ve "bu saaten sonra kimse gelmez en iyisi bir yerlere takılmak " dedi. Askıda bulunan uzun ve gri pardüsesini giydi. Arkadan gelen ipini bağlıyarak masanın yanına doğru ilerledi.Masanın üzerinde bulunan yılan derisi çantasını koluna taktı. Üzerine bir çeki düzen verdikten sonra kapıya doğru ilerledi.O narin pamuksu parmağında tek taş pırlanta yüzük bulanan eliyle yavaşça kapıyı açtı. Ofisinde uzaklaşarak Hogsmeade kasabasına doğru ilerledi.

Hogsmeade Kasabası

Pelin Hogsmeade kasabasına nihayet gelmişti. Hafif araklık duran buz mavisi gözleriyle etrafa göz atıyordu. Ne zamandan beri Buralara gelmemişti. Biraz duraksadıktan sonra küçük ve yavaş adımlarla ilerlemeye başladı. Nereye gideceğini bile düşünmemişken. Yere doğru baktı yerde boş çikolata kağıt parçalarından başka bir şey yoktu. Ve onları temizlemeye çalışan işçiler . Hepsi ordaydı. Pelin " hiç birşey değişmemiş" dercesine güldü ve yürümeye devam etti. Gök gürlemeye başladı yağmur yağacağı belliydi. Pelin kendi kenine "lanet olsun şemsiyem yanımda değil "dedi. Sonra az uzakta tabelada yazan Yazıyı okudu. Tabelada " Çatlak Kazan " yazıyordu. Pelin uzun süre oraya baktı. Yağmur yağmaya başlamıştı. Pelin hızlı ve büyük adımlarla Tabelada yazanyere gitmeyi düşündü. Bir çok kez oraya gitmişti. Ama yine gitmesi gerekiyordu. Malikaneye gitmeye kalksa sırılsıklam olucaktı. Çatlak Kazana doğru ilerliyordu.

Çatlak Kazan

Çatlak Kazana gelmişti. Etrafa baktıktan sonra karşısına balkabağının içinde Çatlak Kazana Hoşgeldiniz yazısını gördü ve gülümsedi. Yer ayırtmak için hızlıca kayıt yapılacak ofise doğru ilerliyordu.İlerlerken bir kapının aralık olduğunu gördü. Kapının yanın yaklaştı buharlaşmış camı oturduğu koltuktan silmeye çalışan siyah ipeksi elbiseli hoş bir bayan. Hafiften gözlerini kıstı ve kapıyı yavaşça çaldı. İçeriden masum ve tatlı bir ses " içeri girin lütfen "dedi. Bu ses Peline tanıdık gelmişti. Kapıyı yavaşça araladı ve içeri girdi. Genç ve güzel bayanın yüzüne baktı.
Ofis karanlık olduğu için genç bayanın yüzünü seçememişti.Biraz yaklaştı ve " Persephone biricik arkadaşım " diyerek gülümsedi.
İSTEDİĞİ

DERSLİK:Biçim değiştirme
Harry Potter
Müdür+Hufflepuff Bina Sorumlusu+Sihirli Yaratıkların Bakımı Prof.
Harry Potter

Erkek
Rp Partneri : Hermione Granger
Mücadelede Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı
En Belirgin Özelliği : Cevik ve Atak olması

Kişi sayfası
Büyü Güçü:
Profesör alımları Left_bar_bleue100/100Profesör alımları Empty_bar_bleue  (100/100)

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 12:35 pm

rplerini çok düzgün hiç hata görmedim tmm profesörsünüz Very Happy
https://reducto.all-up.com
Galiena Joscelin Rymond

Galiena Joscelin Rymond

Kadın
Rp Partneri : İspanya
Mücadelede Tarafı : Profesör

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 12:47 pm

AD: Galiena Joscelin Rymond

MEZUN OLDUĞU BİNA: Slytherin

Sabah güneş ışığı yeni doğuyordu. Kuşların cıvıltıları, ormanın sessizliği ve rüzgarın hafif sesi ile tam bir bahar havası yaşanıyordu. Jos yatağında mışıl mışıl uyuyordu. Abisi ise çoktan kalkmıştı ve kahvaltısını yapıyordu. Saat henüz 6.30 gibiydi. Ama Jos’un abisi sabah erken kalkıp ormanda yürüyüş yapmaya bayılıyordu. Bir de köpekleri Lord vardı. Henüz 2 aylık olmasına rağmen o kadar çok havlıyordu ki bütün apartmanı sabahın köründe uyandırabiliyordu. Ayrıca hırçındı ve sürekli tırmalamaktan hoşlanırdı. Jos’tan da hoşlandığı söylenemezdi. Jos’un abisi kapıyı kapatırken:

- Tembellik yapma, erken kalk ve benimle yürüyüşe gel diye bir not bırakmıştı. Ama Jos’un uyanmaya hiç mi hiç niyeti yoktu. Saat 11.30 sularını gösteriyordu. Jos yeni kalkmıştı ve geriniyordu. Şimdi ise soğuk bir duşa girecekti. Yok, girmeyecek miydi yoksa? Henüz karar verememişti. Duşa girmeden önce bir şeyler atıştırmaya karar verdi Jos.. Buz Dolabını açtı fakat bomboştu. Gene Lord hepsini silmiş süpürmüş olmalıydı. Jos sinirle:

- - Merlin’in Çorabı aşkına bu köpek doymak bilmeyecek mi? En iyisi dışarıda bir şeyler Atıştırmak dedi ve üstüne bir bluz geçirip kapıdan çıkıyordu ki abisinin notunu gördü. Aldırmadan çıktı dışarı. Hava gerçektende iç açıcıydı. Yakınlarda bir yerde muggleların restoran dediği bir yer gördü ve tuhaf bakışlarla içeri girdi. Ha…Bu arada bu kız madem büyücü kendine niye sihirle kahvaltı hazırlayamıyor diyorsanız daha o aşamaya gelmedim ve okul dışında sihir yapmak yasak olduğu için =) İnsanlar biraz tuhaf giyindiği için Jos’u süzüyordu. Jos ise küçüklere dil çıkarıp, yetişkinlere de saçlarını savurarak cevap veriyordu. En köşe masalardan birine oturdu. Garsona seslendi:

- Bana bir tost lütfen.. Yanında da Kaymak birası isteyeyim..Aaa!! Ama sabah sabah gitmez. Ben bir ateş viskisi alayım..

- Ama efendim.. Dediğiniz tost hariç hiçbir şeyden bizde yok..İsterseniz Efes Bira getirebilirim..

- Efes Bira mı? O da ne? Neyse neyse ben bir tost alayım madem öyle…dedi ve bacaklarını üst üste attı. Rezil olduğunun farkındaydı. Utanmıştı da zaten.. Büyücü dünyasında ki yiyecek ve içeceklere alışkın olduğundan buradaki yiyecek ve içeceklerden haberi bile yoktu. Serviste çok yavaştı zaten. Çünkü adı üstünde bir muggle işiydi. Buraya 12.00’de gelmişti ve saat 13.43 idi. Tostu şimdi geliyordu ki Jos eliyle tepsiye vurdu ve:

- Seni ahmak daha yeni mi getiriyorsun? Söyleyeli saatler oldu..

- Ama efendim anca haz…

- - Laf yok..Konuşma! Ben gidiyorum başka birine kakala…dedi ve restoran denen Yerden hızla çıktı. Aç kalmıştı. Sırf bir kahvaltı etmek için Hogsmade’e de gidemezdi. Tek çaresi abisini aramaktı. Telefon denen alet ile tuşları çevirmeye başladı:

- 05383345671 yazdı ve telefon açıldı. Acele acele abisine olanları anlattı ve abisi hemen yanına gelmesini söyleyince de koşturarak dediği yere doğru geldi….

İSTEDİĞİ DERSLİK: İksir
Harry Potter
Harry Potter

Erkek

Kişi sayfası
Büyü Güçü:

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 12:48 pm

senin rpnde güzelmiş iksir profesörüsün
Hermione Granger
Hermione Granger

Kadın

Kişi sayfası
Büyü Güçü:

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 1:13 pm

hermione granger

18

gryfindor

örnek rp:Hermione o gün çok heyecanlıydı.Hemen öğrencilerle tanışmak istiyordu.Saçını toplayıp,odasını toplamak için:
_DERLETOPLA dedi.
İçerisi toplanmıştı.Ayakkabılarını giyerek odadan çıktı.Dışarıda eğlenen çocuklar vardı.Hermione çocukluğunu hatırladı.Bu okuldaki çocukluğunu düşündü.Hayallere daldı.

HOGWARTS'A İLK GELİŞ

Hermione trene bindi.Kendine ait bölümü buldu ve oturdu.Yanında iki çocuk vardı.Bunları tanımıyordu.Ama bavullarının üzerine bakınca kimler olduğunu biliyordu.Mr.Potter ve Mr.Weasley'di bunlar.Hermione:
_Merhabadedi.
Mr.Potter:
_Merhaba,ben Harry Potterdedi.
Mr.Weasley:
_Merbaha,ben Ron Weasleydedi.
Hermione:
_Bende Hermione Grangeranıştığıma memnun oldum.İlk mi geliyorsunuz?dedi.
Mr.Potter:
_[color=blue]Evet seninde öyle galiba.
dedi.Aniden içeri iki kişi girdi.Birbirlerine çok benziyolardı.
Mr.Weasley:
_Bunlar benim abilerim George-Fred Weasley ikizlerdir ve ailenin en şakacılarıdır.
dedi.
George ve fred zorla Hermione'ye bi şeker verdiler.5 dk sonra Hermione'nin yüzü şişmeye başladı.Neyseki 5 dk sonra geçmişti.

Bir öğrenciyle çarpışmıştı Hermione ve hayallerinden uyandı.
Harry Potter
Harry Potter

Erkek

Kişi sayfası
Büyü Güçü:

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 1:31 pm

bir kaç cümle hatası var ama senin rplerini biliyoruz sağten kabul edilmiştir.
Zac Efron

Erkek
Rp Partneri : Senin olmadığın yerden
Mücadelede Tarafı : Araba kullanmakk

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 1:37 pm

AD:Zac

SOYAD:Efrob

MEZUN OLDUĞU BİNA:Rawenclow

ÖRNEK RP(en az 20 satır):En kısa zamanda ekliyecem
Harry Potter
Harry Potter

Erkek

Kişi sayfası
Büyü Güçü:

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 1:38 pm

cnm rpyı yazdığın zaman bakaçağız
Luna Lovegood
Müdire+Bitkibilim Prof.+Ravenclaw Bina S.+Dükkan Sahibi+Z.A.Y.
Luna Lovegood

Kadın
Rp Partneri : yok
Mücadelede Tarafı : Z.A.Y.
En Belirgin Özelliği : zeka

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 2:54 pm

Ad:Luna

Soyad:Lovegood

Mezun olduğu bina:Ravenclaw

Örnek rp:Lissi'nin odasına, aile içinde 'Balta Girmemiş Orman' denirdi.Bir hamakta uyuyordu.Eşyalarını eski tahta kutularda ya da sandıklarda saklıyordu.Bir raf üzerinde yüz kırk dört kaktüs yetiştiriyordu.Yerde, içinde yelpaze palmiyesi yetişen üç tane saksı duruyordu.
Sandıkların arkasına,kendisi için bir sığınak yapmıştı.Ortalıkta görünmek istemediği zamanlar buraya sığınırdı ve dizlerini önüne çekip iki minder üzerinde otururdu.Tabii eski tüylü ayısına sarılmayı da ihmal etmezdi.
Bugün elinde,üç yıl önce babasının odasındaki albümden çaldığı bir fotoğraf vardı.Fotoğrafın kenarları yıpranmıştı.Tabii ki Bay Meierbeer, albümdeki boş yerin farkına varmıştı ve Lissi ile Frank'a yerini bilip bilmediklerini sormuştu.İkisi de hiçbir şey bilmediklerini iddia etmişlerdi.
Frank, ilk defa doğru söylemişti.O zaman 11 yaşındaydı.Lissi ise yalan söylemişti.Hem de yüzü kızarmadan.Vicdan azabı bile duymamıştı.Tüm bunları fotoğraf ona kalsın diye yapmıştı. Lissi fotoğrafta kendini gördü daha sonra da annesini. ''O aptal inekten nefret ediyorum'' diye bağırdı fotoğrafa. Fotoğraftaki kadın gülümsüyordu.Gülüşünde bir şey,bir sıcaklık ,bir kibarlık vardı.Lissi annesinin kokusunu çok iyi hatırlıyordu.O fotoğraf Afrika'da çekilmişti.O yaz tüm aile Afrika'da kalmıştı. Ekim ayında annesi birden hastalandı.İlk önce yatak odasındaki yatakta yatıyordu, fakat daha sonra hastaneye kaldırıldı.Lissi onu sık sık ziyaret ediyor,okulda yaptığı resimleri gösteriyordu. Yılbaşından önceki ilk pazar günün takvim yaprağını kopardığı an, babası odasına girdi.Gözleri kızarmıştı.Onu ilk kez bu kadar üzgün görüyordu.Gözyaşlarına boğularak ''Lissi , annen artık cennette.'' dedi.Lissi ilk önce babasının dediğini anlamamıştı.''Peki ne zaman geri dönecek?'' diye sordu. Bay Meierbeer, kızına biraz daha sıkı sarıldı.''Artık o bir melek! Her zaman yanında olacak! Buna inan... Onu artık göremesen bile.''
''Biliyorum , o öldü!'' dedi Lissi, çok güçlü ve yüksek bir sesle... Babası başını onaylarcasına salladı.
Annesinin ölümünden bu yana 4 yıl geçmişti.Lissi, sık sık onunla konuşuyordu.Sanki cevap verecekmiş gibi.Çünkü Lissi ne zaman fotoğrafla konuşsa kendini daha iyi hissediyordu.
not:aynı rp ama olsun =)

Hangi derslik:Sihir Tarihi
Harry Potter
Harry Potter

Erkek

Kişi sayfası
Büyü Güçü:

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 2:56 pm

kabul edilniştir.
Siruis Black
Dükkan Sahibi+İksir Prof.+Ölüm Yiyen
Siruis Black

Erkek
Rp Partneri : Eleonora Elicia Charles
Mücadelede Tarafı : ö.y
En Belirgin Özelliği : animagus

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 6:56 pm

AD:siruis

SOYAD:black

MEZUN OLDUĞU BİNA:gry

ÖRNEK RP(en az 20 satır):Siruis odsına yorgun bi şekilde geldi.Hemen yatağına uzandı,ama bir sürü işi vardı ne yapıp ne edip bitirmeliydi.Yorgunluğunun geçmesi için Dobby'i çağırdı.Dobby:
_Buyurun,efendim.dedi.
Black:
_Dobby bana acı bir kahve getirirmisin?dedi.
Dobby:
_Peki,efendimdedi ve parmağını şıklatmasıyla yok oldu.Siruis çalışma masasına geçti.Ama her yer çok dağınıktı.Hemen masanın üstünü tolamak için ''derletopladedi ve masanın üzeri tam istediği gibi oldu.O arada kapı çalındı.Black:
_Gel.dedi.
Dobby:
_Efendim,acı kahveniz.dedi.
Black:
_Teşekkür ederim,Dobby.dedi.Dobby bu sözleri duyunca efendisinin yerlere eğilerek saygı duyduğunu ifade etti.Yine parmağını şıklattı ve gözden kayboldu.Siruis kahveden bi yudum alarak işlerini yapmayı başladı.İşlerinin çoğu bitmişti,çok az kalmıştı.Kendi kendine mola verdi.Yanında duran defteri açtı.İçinde bir resim vardı.Bu resim Zümrüdüanka Yoldaşlığınıilk kuran kişilerin resmiydi.Bir kaçı resim çekildikten sonra ölmüştü.En acı ölüm işkence çektirilerek öldürülmek olmalıydı.Mr. ve Mrs. Longbottom işkence çektirilerek ölmüşlerdi.
Harry Potter
Harry Potter

Erkek

Kişi sayfası
Büyü Güçü:

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 7:50 pm

cnm rpn fena değil ama bazı hatağlar yapmışsın örneğin

Siruis odsına yorgun bi şekilde geldi.

Hemen masanın üstünü tolamak için ''derletopladedi ve masanın üzeri tam istediği gibi oldu.

gibi rpni düzelt tekrar bakıyım

Hem sen ölüm yiyensin ama zümrüdüanka yoldaşlığı filan diyosun

TMM Ginede Alındın...

ama ne profesörü olduğunu yazmamışsın..
Siruis Black
Dükkan Sahibi+İksir Prof.+Ölüm Yiyen
Siruis Black

Erkek
Rp Partneri : Eleonora Elicia Charles
Mücadelede Tarafı : ö.y
En Belirgin Özelliği : animagus

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimePerş. Haz. 19, 2008 10:15 am

ben rp yi filme göre yapmıştım ve muggle araştırmalarını istiyorum
Harry Potter
Harry Potter

Erkek

Kişi sayfası
Büyü Güçü:

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimePerş. Haz. 19, 2008 10:21 am

tmm kabul edilmiştir.
Harry Potter
Harry Potter

Erkek

Kişi sayfası
Büyü Güçü:

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimePerş. Haz. 19, 2008 1:47 pm

AD:Harry

SOYAD:Potter

Harry'nin canı çok sıkılıyordu.Gezip dolaşmak istiyordu canı ama amcası Harry'e izin vermiyodu.Harry başının çağresine bakmak zorundaydı.Harry bir bakıma evden kaçmayı planlıyordu.Kimseye gözükmeden evden kaçmayı, Harry akşamın karanlığını bekledi evdeliler uyuduğu zaman kaçacaktı.Saat geç oldu herkez uyudu;''Ohh sununda herkez uyudu artık gidebilirim''...dedi.Sessiz bir şekilde kapıya kadar gitmişti.Hemen ayakkabılarını giydi tam kapıdan çıkıyordu ki kapının önündeki vazoyu yeri düşürdü.''Eyvah herkez uyundı artık gitmeliyim''dedi.

Hızlı bir şekilde kapıdan çıkıp koşmaya başladı.Ama çok korkuyordu.Bir parka gidip ordaki salıncağa oturdu.İçinden''Şimdi ne yapmalıyım nereye gideceğim''...Diye geçirdi.O an bir çıtırdı geldi.Harry etrafına baktığında iki köpek görmüştü.Harry aslında köpeklerden korkmazdı ama tek başına ve havanın karanlık olduğunu bildiği için korkmuştu.Yerde gördüğü çok değişik bir sopayı eline aldı.O kadar değişikti ki parlıyordu.O sopayı köpeklere salladı.Birden sopa dahada parladı ve köpekleri geri püskürttü.Harry çok mutlu olmuştu.O sopanın sihirli bir sopa olduğunu anlamıştı.

Harry artık köpeklerden kurtulmuştu.Sakin bir şekilde yürümeye devam etti.Yola devam ettikçe korkusu dahada artıyordu.''Şimdi ne yapmalıyım nereye gitmeliyim açama gerimi dönmeliyim''...dedi.Biraz daha yürüdükten sonra uzaktan bir ışık belirdi.Harry bunun araba olduğunu anlamıştı ama yoldan çekilmemişti.Araba tam Harry'e çarpaçağı sırada Harry'i birisi tuttu ve yoldan çekti.Harry bunu kimin yaptığını bilmiyordu.Çünkü Harry'i kurtaran kişi ortalıktan kaybolmuştu.Harry iyice korktu yoluna ormandan devam etmeye karar verdi.

Ormana ilerledikçe hayvanların sesi çoğalıyordu.Harry artık korkmuyordu.Çünkü ormandaki kuşların sesleri Harry'e korkusunu unutturmuştu.Ama birden kuşların sesleri kesildi.Bir kaç dakika sonra ormandan çığlık sesleri duyuluyordu.Harry çığlığın nerden geldiğini merak edip sesin geldiği yöne doğru koştu.Tam çığlığı kimin çıkarttığını görecekti ki uyuduğu kanepeden yere düştü.Gördüklenin bir rüya olduğunu anlayınca gülmeye başladı.Ama kimse uyanmasın diye hemen sustu.Bir bardak su içti ve uyumaya devam etti.

İSTEDİĞİ DERSLİK:Sihirli Yaratıkların Bakımı
Luna Lovegood
Luna Lovegood

Kadın

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimePerş. Haz. 19, 2008 1:49 pm

güzzeel alındın ... =)
Elizabeth Alicia Potter

Kadın
Rp Partneri : ...
Mücadelede Tarafı : Zay
En Belirgin Özelliği : ...

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimePerş. Haz. 19, 2008 5:21 pm

AD:Elizabeth Alicia

SOYAD:Potter

Cehennem Gibi Derslik

Astronomi...bu dersi her zaman sevmişti ama bu kdar kötü bir günden sonra dersi dinlemesi oldukça zor olacaktı bunu farkındaydı aslında derse giremeyecekti ama.Derslerden kaçmamalıydı ne de olsa eninde sonunda girmeyecekmiydi derse?Dersliğe girer girmez boş olan yere oturarak mavi çantasından parşomeni tüğ kalemini çıkardı.Yorgun bir ifade vardı yüzünde aldırmadan mavi çantasını sıranın altına koyarak etrafa bakındı az sonra gelen profesöre baktı oldukça şık giyinmişti sarı düz saçları vardı.İlk kez bu derse girdiği iyiydi tatlı bir kadına benziyordu hafifçe gülümsedi dersten zevk almıştı aslında ardından profesör kendisini tanıtmayı bitirince söylediği şeyler not aldı.

Yazmayı bitirince derin bir nefes aldı ilk ders için fazla uzundu 2.. sınıftan nefret ediyor hemde hiç etmediği kadar derslerin bu kadar zor olacağını hiç bir zaman tahmin etmemişti ama işte çok zordu hemde çok.Hoşnutsuz bir ifadeyle profesöre tekrar baktı ne kadar sevecendi ah bir de daha az yazdırsaydı oldukça memnun kalacaktı.Sırasına sırtını dayayarak dinlenme fırsatı varken dinlendi kuleye kadar gitmek onu hiç memnun bırakmayacaktı.Ama gitmeliydi Andy'i bulup onunla konuşmalıydı profesörden sonra oradan ayrıldı.

Kafasız Nick'den İntikam Zamanı!

"Hepimiz lanetlendik! "

Bu haykırışla inledi kızlar yatakhanesi...Priscilla Andy’nin konuşmasını dinliyordu.konuşuyordu ve Andy’nin ona anlattıklarını duyunca,bir haykırış tümcesi dudaklarından aktı.Gerçektende yarı afallamış yarı kızmış bir ifadeye sahipti.Birazda uyku sersemiydi. Kristin onu kaldırmış ve yaptıkları planın tam tersi işlediğini anlatmıştı.Andy,Priscilla ve Kristin birkaç Slytherinli'yi faka bastıracak planlar yapmıştı.Ama herşey Neredeyse Kafasız Nick yüzünden bozulmuştu anlatılanlara göre.. Hemen eline asasını aldı .Shélia ve Hogwarts'ın devasa koridorlarında ilerlemeye başladı.Gözlerinden fışkıran nefret kıvılcımları tüm benliğini sarmıştı.

"Aha!Seni buldum lanet yaratık!"

diye bağırdı Melinda Neredeyse kafasız Nick’e.Nick iseaçıklama yapmak istiyor gibiydi.Melinda ona tek kelime ettirmeden "Waddiwasi" diye haykırdı ve asasından çıkan ışık demetiyle Nick’in burnuna bir sakız yapıştı.Priscilla alaycı bir kahkaha ile Kristin’e baktı Andy ise oradan ayrılmıştı.Kristin yürümeye başlayınca Elizabeth onun arkasından ilerledi…İyiki Andy ve Kristin vardı yoksa intihar ederdi!Noel akşamını ortak salonda geçirecekti.Bakalım bu noel nasıl geçecekti?!
İSTEDİĞİ DERSLİK:Tılsım

En son Elizabeth Alicia Potter tarafından Perş. Haz. 19, 2008 5:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Hermione Granger
Hermione Granger

Kadın

Kişi sayfası
Büyü Güçü:

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimePerş. Haz. 19, 2008 5:28 pm

Renksiz ve biraz yanlışklar var ama kabul
Luna Lovegood
Luna Lovegood

Kadın

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimePerş. Haz. 19, 2008 6:42 pm

ben Tılsım Prof.dan Bitkibilim Prof'a geçmek istiyorum rp önceden mevcut =) Benim atanmamı kabul ediyormusunuz?
Harry Potter
Harry Potter

Erkek

Kişi sayfası
Büyü Güçü:

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimePerş. Haz. 19, 2008 7:22 pm

hmm tabikide daha hogwarts açılmadı değilmi atandın cnm
Luna Lovegood
Luna Lovegood

Kadın

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimePerş. Haz. 19, 2008 8:15 pm

acılmadı
Amy Cathy O'Toole
Kehanet Prof.
Amy Cathy O'Toole

Kadın
Rp Partneri : olsa da olur olmasa da...
Mücadelede Tarafı : tarafsız
En Belirgin Özelliği : Çatlağın teki=D

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimePerş. Haz. 19, 2008 8:25 pm

AD:Amy Cathy
SOYAD:O'Toole
MEZUN OLDUĞU BİNA:Hufflepuff

İSTEDİĞİ DERSLİK:Kehanet

O gün Amy için garip bir gündü. Kalktığında kendini başka bir yerde bulmuştu.
Kalkıp evin içinde göz gezdirdi. Eski ahşap bir evdi. Amy buraya nasıl gelmiş olabilirdi. Şu yeni cisimlenme büyüsünü öğrendiklerinden beri kendini başka yerlerde buluyordu.Bu seferde böyle bir yere gelmişti.Eski ve tozlu koltuktan kalkıp evin içinde gezinmeye başladı.Yürüdükçe yerdeki tahtalar gıcırdıyordu ve bu Amy’yi tedirgin ediyordu.

Duvarlarda çok garip tablolar vardı.Amy’nin dikkatini şöminenin üstündeki büyük tablo çekmişti.Dev gibi bir adam ve yanında bir kadın.Adam titiz bir şekilde bakıyordu ama kadının yumuşak bakışları vardı.

Amy şömineye yaklaşıp tabloyu incelerken içeri birisinin girdiğini duydu.Hemen bir koltuğun arkasına saklanıp kimin geldiğine baktı.İçeri tablodaki adam ile kadın girmişti.Adam bağırıp çağırıyordu.O kadar boğuk bir sesle bağırıyordu ki Amy adamın dediklerinden hiçbir şey anlamıyordu.

Adam uzun bir süre salonda bir sağa bir sola doğru ilerledi ve sonra homurdanarak merdivenlerden yukarı çıktı.Kadınsa orada kedi gibi sessiz sessiz duruyordu.

Adam yukarı çıktığında Amy kontrolünü kaybedip yere yayılmıştı.Kadın Amy’nin yere yayıldığını gördüğü anda bir adım geriye sıçradı ve sonra Amy’nin yanına gitti.Amy yüzü kızarmış bir şekilde kadına bakıyordu.Kadın elini uzatıp Amy’yi yerden kaldırıp ;

“Neden buradasın?”

diye sordu.Amy’nin sanki dili tutulmuştu,konuşamıyordu.Bir süre durduktan sonra Amy;

“Efendim ben gece uyurken buraya gelmişim.Yeni öğrendiğimiz bir büyü yüzünden kendimi hep bir yerlede buluyorum.”

dedi ve kadının suratına baktı.Kadın yüzünde küçük bir gülümseme ile Amy’yi dinliyordu.

Kadın Amy’nin başını okşuyarak;

“Anlıyorum,benimde başıma gelmişti bir kere bu.Sorunu asamı saklayarak çözmüştüm.”

dedi ve güldü.Amy’de gülerek;

“Bundan sonra bende böyle yapacağım.Başka bir yolu yok.”

dedi ve birden kendini tanıtmadığı hatırladı ve elini uzatarak;

“Ben Amy Cathy O’Toole.Hogwarts Öğrencisiyim.”

dedi ve kadının elini sıktı.Kadında;

“Bende Lily Simpson.”

dedi Amy ayağa kalkıp;

“Sanırım artık gitsem iyi olucak.Arkadaşım çok merak etmiştir.”

diyerek asasını kendine doğrulttu ve kadına el sallayarak;

“Güle güle”

dedi.Kadında;

“Güle güle”

dedikten sonmra Amy büyülü sözcükleri haykırdı ve kendini Hogwarts’ta buldu.Arkadaşı yatakhanede bir sağa bir sola gidip geliyordu.Kız Amy’yi görünce hemen boynuna atlayıp;

“Nerdeydin?Çok merak ettim seni.”

dedi.Amy gülerek başından geçenleri anlattı ve gülüşerek Büyük Salona doğru ilerlemeye başladılar.
http://jesse-fan.turkforumpro.com/
Luna Lovegood
Luna Lovegood

Kadın

Profesör alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör alımları   Profesör alımları Icon_minitimePerş. Haz. 19, 2008 8:35 pm

alındın ama yanlışlarını yazmalıyım ki bir daha yapmayasın

Sanırım artık gitsem iyi olucak. dogrusu:olacak Very Happy
bu hariç mükemmeldi

Profesör alımları
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-