Hermione Granger Müdire+Gryffindor Sorumlusu+Uçuş Prof.+Dükkan Sahibi+Z.A.Y
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 30 Rp Partneri : Harry Potter Mücadelede Tarafı : zay En Belirgin Özelliği : cesaret Kayıt tarihi : 16/06/08
Kişi sayfası Büyü Güçü: (100/100)
| Konu: BÜYÜCÜ ATAMALARI Perş. Haz. 19, 2008 9:29 pm | |
| Arkadaşlar sitemize 3 günden fazla girmeyenlerin görevleri elinden alınacaktır.
Atamalar buradan yapılacaktır. | |
|
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 30 Rp Partneri : Harry Potter Mücadelede Tarafı : zay En Belirgin Özelliği : cesaret Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: BÜYÜCÜ ATAMALARI Salı Haz. 24, 2008 10:54 am | |
| Elizabeth Alicia Potter=tılsım
Galien Joscelin Rymond=iksir
Elanor Elwia Charles=biçim değiştirme alındılar görevlerinden.
Siruis Black=muggle araştırmalarından iksir prof. geçti | |
|
Elizabeth A. Caliente Hogwarts Baş Şifacısı
Mesaj Sayısı : 16 Yaş : 32 Rp Partneri : Aran(m)ıyor Mücadelede Tarafı : Kimseden Emir Almaz ! (Tarafız) En Belirgin Özelliği : Gizemli Oluşu Kayıt tarihi : 24/06/08
| Konu: Geri: BÜYÜCÜ ATAMALARI Salı Haz. 24, 2008 5:15 pm | |
| Üç gün biraz az bence. En azından bir hafta olsun artık yaz geldi herkes tatile gidebilir ve bazen haberdar edemeyebilirler. Süreyi uzun tutmanız daha iyi olur diye düşünüyorum. | |
|
Harry Potter Müdür+Hufflepuff Bina Sorumlusu+Sihirli Yaratıkların Bakımı Prof.
Mesaj Sayısı : 128 Yaş : 30 Rp Partneri : Hermione Granger Mücadelede Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı En Belirgin Özelliği : Cevik ve Atak olması Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: BÜYÜCÜ ATAMALARI Salı Haz. 24, 2008 5:17 pm | |
| doğru olabilir ama 2 kişiyi tanıyorum ve başka sitelere giriyolar cnm ama önerini dikkate alaçağız hiç şüphen olmasın. | |
|
| Konu: Geri: BÜYÜCÜ ATAMALARI Salı Haz. 24, 2008 5:25 pm | |
| tatile gidecekler için bir bölüm açarız tatile gidecekler kaç gün gidecğini yazarlar. şimdi açıyorum | |
|